Ontbijt programma's

Alles begint met een uitgebalanceerd ontbijt. Hiermee pakken we eerst één van de belangrijkste oorzaken van gewichtsproblemen aan.

Ons Basis Ontbijtprogramma geeft het lichaam alle vitale voedingsstoffen en water, het haalt de energie uit eiwitten en niet uit Koolhydraten waardoor de bloedsuiker spiegel niet wordt verhoogt. Verder helpt het de darmen te reinigen waardoor de opname van de voedingsstoffen verbeterd, en de waterbalans gedurende de dag te handhaven.

Je start de dag met een glas Aloë siroop, waarna je afsluit met een overheerlijke Voedings shake (verkrijgbaar in 6 smaken, met wel 100 recepten, ook voor jouw zit er dus altijd wel een lekkere bij.) Gedurende de dag drink je nog 1½ liter water met Thermojetics kruidendrank.

Ochtend

Overdag

+

+

 

            Aloë

            Siroop

                 Thermojetics

                 Kruidendrank

Formula 1

Voedings shake

Thermojetics Kruidendrank

 

Ons Simpel Ontbijtprogramma geeft het lichaam alle vitale voedingsstoffen en water, het haalt de energie uit eiwitten en niet uit Koolhydraten waardoor de bloedsuiker spiegel niet wordt verhoogt. Verder helpt het de darmen te reinigen waardoor de opname van de voedingsstoffen verbeterd, en de waterbalans gedurende de dag te handhaven.

Je start de dag met een glas Aloë siroop, waarna je afsluit met een overheerlijke Voedings shake (verkrijgbaar in 6 smaken, met wel 100 recepten, ook voor jouw zit er dus altijd wel een lekkere bij.) Gedurende de dag drink je nog 1½ liter water.

                                                         Ochtend

Overdag

+

 

           

         

                                                    Aloë

                                                       Siroop

Formula 1

Voedings shake

Water

Bevat de volgende producten:

  • 1 Fles Aloë Siroop per fles
  • 1 Potje Thermojetics® Kruidendrank 50 gram
  • 1 Bus Shapeworks Formule 1 per bus