Product Informatie

 

Formula 1 Voedingsshake
Speciale samenstelling met 9 gram superieure soja-proteïne (bij toevoeging aan halfvolle melk is dit zelfs 19 tot 21 gram). Formula 1 kan u op weg helpen om uw gewichtbeheersingsdoel te realiseren. Er zitten vitaminen en mineralen in, waaronder de belangrijke antioxidanten vitaminen C en E. Bevat ook alle essentiële aminozuren die uw lichaam nodig heeft voor echt welzijn.
• Samengesteld uit hoogwaardig soja-eiwit.
• Zowel lekker als voedzaam.
 • In de smaken : Vanille ,Chocolade, Aardbei, Tropische Vruchtenen Cappuccino

Bij twee shakes per dag is de inhoud van een bus Formule 1 voldoende voor ongeveer 12 tot 15 dagen.

 

Prijs: €. 42,20

 

Formula 2 Multivitaminencomplex
Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingsstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt en problemen krijgt om overgewicht de baas te worden. Formula 2 biedt u nu een royaler assortiment vitaminen en mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden die samen een perfecte aanvulling zijn
op de voedingskracht van Formula 1.


• Essentiële voedingsstoffen en antioxidanten om u elke dag lekker en vitaal te voelen.
• Helpt om de conditie van botten en het immuunsysteem op peil te houden.
• Versterkt het proces van de gewichtsbeheersing.

 

 

Formula 3 Personalised Protein Poeder


Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om op kracht te blijven. Jammer genoeg bevatten tal van eiwitbronnen, zoals vlees, kaas en noten, ook veel ongewenst vet en veel calorieën. Personalised Protein Poeder is een makkelijke, vetvrije vorm om het eiwit uit uw voedsel aan te vullen, zodat u strak en fit blijft.
• Verbetert de opname van eiwit, passend bij uw persoonlijke behoefte.
• Houdt de vetvrije massa van de spieren intact, wat ten goede komt aan het stofwisselingsproces en zorgt voor een betere verbranding van calorieën.
• Bevat hoogwaardige soja- en weiproteïne.
• Neutrale smaak en makkelijk op te lossen in shakes, soep of sauzen.

Prijs: € 31,30

 

Vezel- en kruidentabletten


Als u producten voor gewichtsbeheersing gebruikt is de kans groot dat u te weinig vezels eet. De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde
en veilige gewichtsbeheersing door extra voedingsvezel te leveren. Daardoor blijft het voedsel minder lang in het lichaam en worden gif- en afvalstoffen sneller afgevoerd.


• Ontwikkeld voor een veilige en effectieve gewichtsbeheersing.
• Verwijdert gifstoffen.

 

 

Pot Formule 2 bevat 180 tabletten, voldoende voor 30 dagen

 

Prijs: € 16,05

 

ShapeWorks™ QuickStart  

Zet uw gewichtbeheersingsprogramma op de rails met dit gepersonaliseerde succespakket. Het bevat vitaminen en mineralen, plus Formula 1 waarmee u de ongewenste kilootjes kunt kwijtraken; Formula 2, Formula 3 en Vezel- en kruidentabletten die u een uitstekende voedingskundige ondersteuning geven om er beter uit te zien en te zorgen dat u zich heerlijk voelt.  Een verrukkelijke en voedzame maaltijd in shake-vorm.

 • Personalised Protein Poeder is de ideale manier om te voorzien in uw proteïnebehoefte.
  Bovendien geeft het u extra energie tussen de maaltijden door.
 •  Een wetenschappelijk samengestelde mix van multivitaminen zorgt ervoor dat u dagelijks  genoeg essentiële voedingsstoffen binnen krijgt.
 • Het vezelsupplement helpt uw lichaam om gif- en afvalstoffen beter en sneller af te voeren.


Verkrijgbaar in de smaken: Aarbei, Vanille, Tropische vruchten, Chocolade  en Capuccinno.

The ShapeWorks™ levensstijl.
Door te kiezen voor ShapeWorks™, kiest u voor een nieuw figuur, voor fit blijven en voor een heerlijk gevoel! ShapeWorks™ is niet alleen een nieuwe en unieke oplossing voor gewichtsbeheersing, op maat gemaakt voor uw persoonlijke behoeften. Het is tevens de keuze voor een andere manier van leven.

 

Overige Supplementen:

 

Thermo Complete™

Deze hypermoderne ephedrinevrije formule bevat een mengsel van krachtige kruiden en voedingsstoffen die een bewezen invloed hebben op het  gewichtbeheersingsproces. Belangrijke ingrediënten zijn ondermeer citrus aurantium, groene thee en DL-phenylalanine die gezamenlijk veel betekenen voor uw gevoel van eigenwaarde en zorgen dat u beter opgewassen bent tegen de beproevingen die soms samengaan met het volgen van een dieet.

 

Bevat belangrijke ingrediënten die u een steviger gevoel geven. Helpt ter ondersteuning van uw gewichtsbeheersing.

 

Cell Nutrition

Slechte eetgewoonten, een gebrekkige spijsvertering of een overmaat aan stress kan leiden tot algemene moeheid en een verminderde weerstand. Cell Nutrition helpt uw lichaam om goed te functioneren doordat het de absorptie en opname van essentiële voedingsstoffen stimuleert. Naast steun aan de verwerking van het voedsel helpt dit supplement tevens bij de energieproductieprocessen van het lichaam. Bij dagelijks gebruik kan het dus helpen om de totale voedingswaarde op te nemen die uw lichaam toekomt.

Thermojetics® Gele tabletten

Dit voedingssupplement, samengesteld op basis van GTF-chroom en garcinia-extract is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de avonduren. Het kan gunstig zijn voor het

beheersen van de eetgewoonten, als onderdeel van een caloriearm dieet.

Aloësiroop

Herbalife is er langs wetenschappelijke weg in geslaagd de veelgeprezen organische voedingsstoffen die de Aloë Veraplant bevat, hieruit te winnen en te stabiliseren. Volgens de deskundigen dienen wij dagelijks minimaal twee liter water te drinken om onze lichaamsfuncties optimaal te laten werken. Onze Aloësiroop is een positieve en verfrissende manier om te zorgen dat u elke dag voldoende water binnen krijgt. Bovendien versterkt u zo de zelfreinigende werking van het lichaam.

 

 • Flacon met schroefdop, bevat 240 ml (ongeveer 16 porties).
 • Los 3-4 dopjes siroop op in 125 ml water.

Cell-U-Loss®

Cellulitis kan op bepaalde plaatsen van het lichaam ontstaan als zich daar vocht en afvalstoffen ophopen in het vetweefsel. Cell-U-Loss® is ontwikkeld om het aanzien

van deze ‘sinaasappelhuid’ te verbeteren door het lichaam te helpen de natuurlijke vochtbalans te herstellen en afvalstoffen af te voeren.

 • Een mix van vitaminen, mineralen en kruiden om te zorgen voor een betere afvoer van overmatig vocht.
 • Helpt het uiterlijk van sinaasappelhuid te verbeteren.

Thermojetics® Instant Kruidendrank

Een verfrissende kruidendrank waarin oude kruidenwijsheid en hypermoderne technologie hand in hand gaan. Herbalife heeft haar Thermojetics® Instant Kruidendrank met zorg samengesteld, om een bruikbaar alternatief te bieden op

de traditionele dranken, zoals koffie en thee. Het is een opwekkende caloriearme drank waarin waarin vijf snelwerkende plantaardige stoffen zijn verwerkt. Bevat o.a. de mineralen kalk, fosfor, ijzer en natrium en vitamine A, C, B1, B2 en ß-caroteen. Als isotone drank ook populair in de sportwereld. Verkrijgbaar in vier heerlijke smaken: original, citroen, framboos en perzik.

Herbalifeline

Onderzoek toont aan dat men in de Europese keuken te weinig profiteert van de vele voedingsstoffen die aanwezig zijn in het zeebanket. Daardoor komen we vaak essentiële vetzuren tekort, met name de zo belangrijke Omega-3 vetzuren. Herbalifeline is een uitstekend supplement waarmee u dit tekort kunt aanvullen.

 • Een waardevolle bron van Omega-3 vetzuren, goed voor het algemeen welzijn en als smeermiddel voor de gewrichten.
 • EPA en DHA geven ondersteuning aan harten bloedvaten en het zenuwstelsel.
 • Etherische oliën van thijm, pepermunt en kruidnagel houden de visolie fris en zuiver.

RoseOx™

 

RoseOx™ helpt de lichaamscellen beschermen en versterkt de positieve uitwerking van andere antioxidanten door het immuunsysteem te stimuleren. De unieke formule zet andere antioxidanten, waaronder vitamine F, aan tot nieuwe activiteit. RoseOx™ is dan ook een supplement met een langdurige werking.

NRG Tabletten

Ze geven u de kracht van één van ‘s werelds meest energiegevende kruiden. U kunt ermee tot betere prestaties komen en u in de loop van de dag lekker energiek en fit voelen. Ideaal voor mensen met een drukke levensstijl.

Fibrebond

Deze unieke mix van actieve vezels en natriumcholeaat verleent assistentie aan uw spijsvertering door te zorgen voor een betere afvoer van afvalstoffen. Daarbij kan hij ook een rem zetten op de lekkere trek. Fibrebond is een tablet samengesteld uit actieve vezels, met als doel er voor te zorgen dat uw lichaam 25% minder vet opneemt. Zorgt mede voor een voldaan gevoel zodat u geen honger voelt en naar onnodig voedsel verlangt. Door de vetreducerende werking helpt het tevens de cholesterolopname te verminderen. Ook werkt Fibrebond goed bij een moeilijke stoelgang. Pot Fibrebond bevat 90 tabletten, voldoende voor 30 dagen

 

Snacks:

 

Proteïnerepen

In plaats van naar een gewone reep chocola te grijpen, gunt u zichzelf een proteïnereep. Iedere heerlijk stevige reep zit boordevol voedingsstoffen en is bedekt met een verrukkelijk laagje chocola. Dus fijn om iets zoets te proeven en te weten dat u tussen de maaltijden door toch die belangrijke dosis soja-eiwit consumeert.

 • Ideaal voor een actieve levensstijl en gewichtsbeheersing
 • vier verrukkelijke smaken
 • 10-12 gram proteïne per reep

Geroosterde sojanootjes

Als u iets lekkers wilt eten in plaats van een handvol koolhydraatrijke chips, neem dan eens een pakje van onze knapperige sojanootjes. Het zijn geroosterde  sojabonen, lichtgezouten in een uniek natriumarm zout. Er zit veel voedingsvezel in, wat een groot pluspunt is. Een lekkernij die per pakje maar 100 calorieën bevat.

 • Per portie 10,5 gram proteïne.

 • Veertien pakjes per doos.

 

 

 

 

De ShapeWorks gewichtsbeheersingsproducten van Herbalife bieden u de mogelijkheid uw gewicht op een goede en verantwoorde manier te beheersen.

 

 

Bel of mail mij nu:

 

Heuvelrug-vitaal
Middelweg 36a
3956 TM, Leersum
Nederland
Telefoonnr.: 0343-443405
Bestelformulier: Telefoonnr.: 0343-443405
E-mail: info@heuvelrug-vitaal.nl
http://www.heuvelrug-vitaal.nl