Zakelijke kansen

Werken als distribiteur ?

Werken als distribiteur van Herbalife producten biedt u vele mogelijkheden.

1)     Werken vanuit huis

2)     Zelf bepalen hoe lang en hoe vaak u werkt.

3)     U verhoogt uw maandelijkse inkomen aanzienlijk.

4)     U helpt vele bij het afslanken,fitter worden etc.

5)     Zakelijk inzicht

6)     Integriteit

7)     Interesse in gezonde voeding.

8)     Een goede inzet.

9)     Een relatief kleine investering.

10) Deelname aan trainingen.

 

 

Als u zichzelf herkent, kunt u Herbalife distributeur worden in onze organisatie. Als u éénmaal opgenomen bent in onze organisatie krijgt u alle kansen u zelf te ontwikkelen, u krijgt de begeleiding om zelf een succesvol distributeur te worden en uw eigen organisatie op te bouwen.

Om als Herbalife distributeur te starten hoef u niet te investeren in een bedrijfspand, goodwill en andere dure zaken. U kunt vanuit huis werken,dus zonder hoge vaste lasten. U bepaalt ook zelf hoeveel uur u werkt,en zoals overal, hoe meer inzet,hoe hoger de opbrengsten van uw verkoop.

Uw minimale investering om Herbalife distributeur te worden is € 107,31 en hiervoor ontvangt u het zogenaamde Internationale Business Pack (IBP). In dit pakket zit bijna al het nodige om succesvol Herbalife ondernemer te worden.

Het IBP bestaat uit een handboek en inschrijfformulier, maar ook uit vier producten,te weten de Formula1 voeding, Formula 2 , Formula 3 en de Vezel & Kruidentabletten, zodat uw investering direct terugverdiend kan worden.

Let op ! Het distributeursschap betekent dat u overtuigd bent van de kwaliteit van de producten van Herbalife. Dit betekent dat u zich niet langer kan beroepen op de 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Als Distributeur bent u verplicht om de Herbalife producten zelf te gebruiken, omdat u als distributeur moet weten wat de werking van de producten zijn. Zodiende kunt u uw klanten beter voorlichten. 

Uw inkoop bepaalt uw kortingspercentage. Dit kortingspercentage bepaalt direct uw verdiensten. Dit kan varieren van 25 % tot 50 %. Uw verdienste zijn verder afhankelijk van uw eigen inzet,zakelijk inzicht en verkoop. Wat voor u het beste "start" pakket is, kunt u zelf in een persoonlijk gesprek met mij bepalen.